Πορτες EXTRA PLUS

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

POWER EXTRA PLUS

 

1.       Πορτα ασφαλειας με σώμα τριπλής θωράκισης, κατασκευασμένο από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα με αντισκωριακή εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Ενιαίο ατσάλινο ηλεκτρογαλβανισμένο φύλλο  πάχους 12/10mm εξωτερικά και εσωτερικά και τρεις κάθετες νευρώσεις σε σχήμα Π ενδιάμεσα.
2.       Μεταλλική κάσα πόρτας πάχους 25/10mm κατασκευασμένη από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα, με ηλεκτροστατική βαφή φούρνου με πολυεστέρα χρώματος καφέ RAL 8017.
3.       Μεντεσέδες αναρτήσεως βαρέως τύπου με ρουλεμάν μιας μπίλιας. Ρυθμιζόμενοι καθ’ ύψος.
4.       Δεκατέσσερις κινητοί πύροι από ατσάλι μασίφ διαμέτρου 18mm στην πλευρά της κλειδαριάς και έξι σταθεροί πύροι από ατσάλι μασίφ διαμέτρου 14mm στην πλευρά των μεντεσέδων. Συνολικά 20 σημεία κλειδώματος.
5.       Πόρτες ασφαλείας με περιμετρική στήριξη επενδύσεων εξωτερικά από πλαστικοποιημένη λαμαρίνα χρώματος καφέ (RAL 8017) και εσωτερικά με ξύλο-γωνιά (πηχάκι).
6.       Κλειδαριά υψίστης ασφαλείας νέας τεχνολογίας, κυλίνδρου (με μικρό κλειδί), γραναζωτή αθόρυβης λειτουργίας, με “Defender” από ατσαλομαγγάνιο για την προστασία του αφαλού και περιστρεφόμενη ροδέλα για αντί-διατρητική προστασία. Πλάκα ατσαλομαγγανίου στο εσωτερικό της κλειδαριάς για προστασία των γραναζιών και σύστημα μπλοκαρίσματος των πύρων σε απόπειρα διάρρηξης. Κλειδιά κωδικοποιημένα, σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας.
7.       Ρυθμιζόμενο αντίκρισμα κλειδαριάς.
8.       Ηχομόνωση 40Db.
9.       Αυτόματα κινούμενος ανεμοφράχτης για το ερμητικό κλείσιμο της χαραμάδας του δαπέδου.
10.   Ματάκι πανοραμικό ευρυγώνιο 180°.
11.   Περιμετρικό λάστιχο στεγανοποιήσεως πλάτους 23mm.
12.   Μάνταλο ασφαλείας μερικού ανοίγματος.
13.   Σετ πόμολα από μασίφ αλουμίνιο με ανεξίτηλη βαφή σε χρώματα μπρονζέ ματ ή inox ματ.

Πορτες ασφαλειας με ποικίλα σχέδια παντογράφου!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Πορτες EXTRA PLUS”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.